Продажба, сервис и одржување на лифтови и електрични инсталации

 
 
 
 
 
 

Електро лифт инженеринг

 

Миабо

 
 
Компанијата е специјализирана за продажба, сервис и одржување на лифтови и гаражни врати. Обезбедуваме исплатливи и паметни решенија за потребите на клиентите.

Од основањето па до сега компанијата има реализирано многу успешни проекти. Имаме капацитет за реализирање на вашите објекти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Продажба на лифтови и гаражни врати

 
 
 
 
 
 
 
 

Брза интервенција на тимот за сервис

 
 
 
 
 
 
 
 

Исплатливи и паметни решенија

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Активности на терен

 

Типови на објекти

 
 
 
 
 
 
Згради
 
 
 
 
 
деловни објекти
 
 
 
 
 
фабрики
 
 
 
 
 
 
 
 
болници
 
 
 
 
 
трговски центри
 
 
 
 
 
аеродроми
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Зошто да нѐ одберете нас
 
 
Обезбедуваме исплатливи и паметни решенија. Нашите производи и услуги се користат во многу различни области. Ние сме нова, брзорастечка фирма на пазарот. Се одликуваме по:
 
 
 
 
 
 
 
 
Квалитетни производи
 
 
 
 
 
 
 
 
Профеисонален пристап
 
 
 
 
 
 
 
 
Задоволни клиенти
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Квалификуван тим
 
 
 
 
 
 
 
 
Брза интервенција
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Стапете во контакт со нас

 
 
 
 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Активности на терен

 

Проекти

 
 
 
 
Нашите производи и услуги се користат во многу различни области.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
Ве молиме контактирајте не користејќи го формуларот подолу
 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*